counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص درمانی و شفا بخش ...

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خو ...

خواص خرمالو و طبع گرم خرمالو را بدانید

خواص خرمالو و طبع گرم خرمالو را بدانید

خواص عجیب و فوق العاده خرمالو خرمالو یک میوه خوشمزه و عجیب است که فوایدی بیش از خوشمزگی در خور دارد. خرمالو دارای طبع گرم و تر است و مزیت های زیادی برای سلامتی م ...

آیا با بالا رفتن سن، سرعت سوخت و ساز کم می شود؟

آیا با بالا رفتن سن، سرعت سوخت و ساز کم می شود؟

سرعت کند شدن سوخت و ساز  در حدود 40 تا 50 سالگی افزایش می یابد. سوخت و ساز در واقع مجموعه ای از تمام فرآیندهایی است که در بدن اتفاق می افتد و انرژی ای که برای آن ها مورد نیاز است. نرخ متابولیسم پایه، مقداری از  انرژی در نظر گ ...

فلفل ظرفیت تمرین بدنسازی را افزایش می­دهد

فلفل باعث افزایش ظرفیت تمرین بدنسازی می شود اگر به فکر ماده ه­ایی هستید که حرارت بدن شما را برای فعالیت افزایش دهد کافی است که به آشپزخانه بروید و ظرف فلفل را بردارید البته ...

چه بخوریم تا زود احساس سیری کنیم و پرخوری نکنیم؟!

سیر شدن بدون پرخوری , غذاهای غنی از پروتئین معمولا آهسته تر از کربوهیدرات ها هضم می شوند و این باعث می شود احساس سیری بیشتر شود. با این وجود، بر خلاف باور عمومی توجه به پروتئین ها جهت کاهش وزن بسیار کم است. نوشته چه بخوریم تا زود احساس سیری کنیم و ...

این نقاط بدن را هرگز فشار ندهید!

این نقاط بدن را هرگز فشار ندهید!

برخی نقاط بدن نقاط عصبی محسوب می‌شوند که هرگونه فشار یا ضربه به آن‌ها سبب ایجاد درد عصبی شده و عوارض خطرناکی به همراه دارد. در ادامه در این مطلب شما را با این نقاط آشنا می‌کنیم. تیتر20 - شناخت فیزیولوژی بدن در حفظ سلامت و تندرستی انسان بسیار ...

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی یکی از انواع بیماری های مادرزادی است که عضلات را تا چند برابر آسیب پذیر و ضعیف می کند. بروز این آسیب در اثر فقدان پروتئینی خاص به نام دیستروفین است که وجودش برای عملکرد طبیعی... ...

علائم زوال عقل

علائم زوال عقل

زینب ایزدی؛ کارشناس تغذیه   ...

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

آب کردن چربی ها از اطراف پهلوها یکی از مهم ترین اهداف در تناسب اندام است و تازه بعد ...

خواص عالی شکلات تلخ برای چربی سوزی و داشتن اندامی لاغر و زیبا

برای چربی سوزی بیشتر شکلات تلخ بخورید افرادی که به شکلات علاقه دارند باید خوشحال باشند زیرا دانشمندان ادعا می کنند که خوردن مقدار زیادی شکلات می تواند چربی سوزی کند و به کاهش وزن شما کمک کند. محققانِ دانشگاه گِراندا در اسپانیا به صورت علمی نشان داده اند که مصرف ...

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

دکتر امید صالحیان؛ فیزیولوژیست ورزشی   با ...

اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درمان سرطان و سایر بیماری ها

در حالی که تاثیر مثبت ویتامین D بر پیشگیری و کنترل بیماری های استخوانی شناخته شده است همچنین شواهد پزشکی فزاینده نشان می دهند که این ویتامین برای مقابله با سایر بیماری های مزمن از جمله برخی سرطان ها نیز موثر است. نوشته اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درم ...

4 توصیه برای سلامت بیشتر در نوروز

از مهم ترین مواد غذایی که زینت بخش مهمانی های نوروز است، انواع شیرینی هاست. مصرف شیرینی در دید و بازد ...

خواص سبزی پلو و ماهی

خوردن سبزی پلو با ماهی یك سنت پسندیده ایرانیان است كه امروزه این سنت با پایه های علمی گسترده بی ...

نوروز بدون افزايش وزن

اگرچه اكثر این روزها حال و هوای نوروزی پیدا كرده و همه آماده استقبال از عید و بهار می شوند، اما ...

غذاهایی که باید خورد

غذاهایی که باید خورد

به گزارش آلامتو ؛ همه غذاها دارای خواص یکسانی نیستند. دانستن این که چه غذاهایی برای شما خوب هستند خیلی مهم است. لیست غذاه ...

روش های کنترل وزن در نوروز

چه بخواهیم و چه نخواهیم مصرف شیرینی، شكلات، شربت، تنقلات، غذاهای پرچرب و فست فود در این ای ...

سوپ هایی رژیمی برای لاغری و کاهش وزن سریع!

این سوپی که آموزش می دهیم باعث می شود که لاغر شویم این سوپ توصیه یکی از دکترهای خارجی است که توجه شما را به رسپی این سوپ جلب می کنم . نوشته سوپ هایی رژیمی برای لاغری و کاهش وزن سریع! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

فواید زعفران و شناخت گیاه زعفران

فواید زعفران و شناخت گیاه زعفران

فواید زعفران و شناخت گیاه زعفران زعفران به نام او Crocus sativus L. از خانواده موتور. متی برایتون تعدادی از انواع زعفران 100 نوع است. کتاب فلورا ایرانیکا تعداد 8 نوع زعفران از نام این روش از جمله زعفران مجموعه ای از گونه های ذکر شده زعفران در ایران و به نظر می رسد. کشت زعفران در گذشته از دور. مورد نظر مناطق فلات مرکزی ایران معمول است. شهرت زعفران صدر که در آن من قبل از اسلام داستان پس زمینه کشت این گیاه در ایران است. در حال حاضر در زمینه کشت زعفران به خراسان جنوبی است که به منظور به قهستان شهرت و در حال حاضر شامل این من نهبندان است. از بیرجند ، ایران و غیره. گناباد ، فردوس و طبس. Ltd. برخی از محققان منشاء زعفران به کشورهای اسلامی و یونان و ایران و منطقه آسیای صغیر(حال و روز ترکیه وجود دارد استفاده می شود که از طریق این کشورها کشت زعفران تا شمالی‏ترین نقاط هندوستان، و چین و نیز از طریق اعراب در قرن دهم میلادى به اسپانیا گسترش یافته است. زعفران گیاهى است علفى، دائمى و درعین حال زینتى که از طریق پیاز تکثیر می‏شود، زیرا زعفران یک گیاه نازاى طبیعى می ‏باشد. پیاز زعفران در حکم ساقه زیر زمینى محسوب می‏ گردد که از این جهت در گیاه شناسى به بُنَه یا Corm موسوم است. پیاز زعفران مدور، سخت ، گوشتى و به رنگ سفید است که بر روى آنها تعداد زیادى جوانه‏ هاى رویشى دیده می ‏شود. گل زعفران اولین اندامی ‏است که بعد از اولین آبیارى پاییزه ظاهر می ‏گردد. پوشش گل از سه گلبرگ و سه کاسبرگ هم رنگ تشکیل شده است. پرچم‏ها سه عدد و بساک آنها به رنگ زرد می‏باشد.خامه گل، میله سفید و بلندى است که از روى تخمدان بیرون آمده و به سه کلاله قرمز عنابى به طول 2-4 سانتی‏متر ختم می‏ شود. قسمت مورد استفاده زعفران همین کلاله زعفران است. اگرچه همراه بودن خامه با کلاله از قیمت زعفران می‏ کاهد، لیکن اکثر افراد به منظور اطمینان از خلوص زعفران ترجیح می‏دهند از زعفران دسته‏اى که خامه به کلاله متصل است خریدارى نمایند. مدت برداشت گل در پاییز بین 2-3 هفته است و پس از آن دوران رشد سبزینه‏اى زعفران شروع می‏شود. برگها معمولاً بعد از ظهور گل‏ها پدیدار می‏ گردند، مگر آنکه در آبیارى اول زعفران تعجیل شده باشد. در این صورت برگها جلوتر از گل‏ها ظاهر می‏شوند و در برداشت گل ایجاد مزاحمت می ‏نمایند. برگهاى هر پیاز که در داخل یک چمچه قرار دارند، بین 5-11 عدد می‏باشد. برگهاى زعفران کشیده و باریک و طول آنها در خاتمه مرحله رشد به 30-60 سانتی‏متر می‏رسد. برگهاى زعفران در اردیبهشت ماه خزان می‏کنند. با برداشت برگهاى خشک شده تا ظهور مجدد گل‏ها در اوایل پاییز در سطح مزارع زعفران آثار حیاتى جز رویش علف‏هاى هرز مشاهده نمی‏شود. طبعاً در این دوره کشاورزان باید به وجین علفهاى هرز اقدام کنند و نگذارند علف‏هاى هرز به بذر بنشینند و بذر خود را بر سطح خاک بریزند. کلاله زعفران داراى رنگ، طعم، و عطر دلپذیرى است که هر یک از این ویژگى‏ها مربوط به یک دسته از مواد آلى شیمیایى است. به‏ طور خلاصه رنگ زعفران مربوط به تعداد زیادى از رنگ دانه ‏هاى محلول درآب شامل کروسین (Crocine)و کروستین (Crocetine) و نیز محلول در چربى شامل لیکوپن (Lycopene)و کاروتن (Carotene) می‏باشد. طعم تلخ مطبوع زعفران مربوط به ماده‏اى به نام پیکروکروسین (Picrocrocine)، و عطر زعفران مربوط به روغن‏هاى فرار آن مى‏باشد که این اسانسها بسادگى اکسیژن جذب نموده به مایع غلیظ و قهوه ‏اى رنگى به نام سافرانال تبدیل می ‏شوند. زعفران علاوه بر مواد شیمیائى فوق‏ الذکر داراى ویتامین‏هاى B1 وB2 و مقادیرى از مواد معدنى است.زعفران در بازارهاى ایران به صورت زعفران معمولى دسته ‏اى و زعفران سرقلم (سرریشه، یا سرگل، یا رشته‏ اى) و در بازارهاى جهانى بیشتر به صورت زعفران ساییده شده (پودر) و زعفران رشته ‏اى به فروش می‏رسد. زعفران صرف نظر از مصارف غذائى در رنگ ‏آمیزى پارچه ‏هاى ابریشمى، در بزرگداشت مراسم مذهبى، و نیز به عنوان یک ماده داروئى در رفع بی ‏خوابی ‏هائى که منشأ تحریکات مغزى دارند و نیز در برونشیت‏هاى مزمن و بیماریهاى چشم و دفع سنگ کلیه غالباً توصیه شده، اما مستندات پزشکى کافى در این موارد وجود ندارد. اما نکته قابل توجه عبارت از آن است که از نظر میزان مصرف، دراندکس مواد رنگى آمریکا، محدودیتى براى مصرف زعفران در اغذیه و اشربه قائل نشده ‏اند. آخرین اطلاعاتى که از مطالعه چندین مقاله علمى به دست آمده عبارت از آن است که ماده رنگى کروستین زعفران در مورد جلوگیرى از پیشرفت سرطان در حیوانات آزمایشگاهى بسیار مؤثر بوده است. برخى از محققین مدت دو سال ماده رنگى کروستین زعفران را به حیوانات آزمایشگاهى که قبلاً آنها را به سرطان مبتلا ساخته و سرطان مراحل توسعه خود را طى کرده تزریق نموده و مشاهده کرده ‏اند که کروستین توانسته است ظرف چند روز از رشد سلول‏هاى سرطانى جلوگیرى نماید. البته ضمن اینکه این مطلب، خبر بسیار مسرت‏ آمیزى می ‏باشد،تا در مورد انسان آزمایش نشود و جواب مطلوب به دست نیاید، نمی‏توان به توفیق این امر در مورد انسان اظهار نظر نمود.نکته دیگرى که محققین عنوان نموده‏ اند عبارت از آن است که زعفران از سکته ‏هاى قلبى جلوگیرى می ‏نماید و نقش آن در این مورد جلوگیرى از لخته شدن خون می ‏باشد. کتاب بیرجند نگین کویر