counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص درمانی و شفا بخش ...

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو

خواص آلبالو , فواید آلبالو ، درخت آلبالو, خاصیت درمانی آلبالو -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خو ...

آیا با بالا رفتن سن، سرعت سوخت و ساز کم می شود؟

آیا با بالا رفتن سن، سرعت سوخت و ساز کم می شود؟

سرعت کند شدن سوخت و ساز  در حدود 40 تا 50 سالگی افزایش می یابد. سوخت و ساز در واقع مجموعه ای از تمام فرآیندهایی است که در بدن اتفاق می افتد و انرژی ای که برای آن ها مورد نیاز است. نرخ متابولیسم پایه، مقداری از  انرژی در نظر گ ...

فلفل ظرفیت تمرین بدنسازی را افزایش می­دهد

فلفل باعث افزایش ظرفیت تمرین بدنسازی می شود اگر به فکر ماده ه­ایی هستید که حرارت بدن شما را برای فعالیت افزایش دهد کافی است که به آشپزخانه بروید و ظرف فلفل را بردارید البته ...

چه بخوریم تا زود احساس سیری کنیم و پرخوری نکنیم؟!

سیر شدن بدون پرخوری , غذاهای غنی از پروتئین معمولا آهسته تر از کربوهیدرات ها هضم می شوند و این باعث می شود احساس سیری بیشتر شود. با این وجود، بر خلاف باور عمومی توجه به پروتئین ها جهت کاهش وزن بسیار کم است. نوشته چه بخوریم تا زود احساس سیری کنیم و ...

این نقاط بدن را هرگز فشار ندهید!

این نقاط بدن را هرگز فشار ندهید!

برخی نقاط بدن نقاط عصبی محسوب می‌شوند که هرگونه فشار یا ضربه به آن‌ها سبب ایجاد درد عصبی شده و عوارض خطرناکی به همراه دارد. در ادامه در این مطلب شما را با این نقاط آشنا می‌کنیم. تیتر20 - شناخت فیزیولوژی بدن در حفظ سلامت و تندرستی انسان بسیار ...

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست؟ انواع آن و روش های درمان دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی یکی از انواع بیماری های مادرزادی است که عضلات را تا چند برابر آسیب پذیر و ضعیف می کند. بروز این آسیب در اثر فقدان پروتئینی خاص به نام دیستروفین است که وجودش برای عملکرد طبیعی... ...

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

رژيم غذايی برای آب كردن پهلو

آب کردن چربی ها از اطراف پهلوها یکی از مهم ترین اهداف در تناسب اندام است و تازه بعد ...

خواص عالی شکلات تلخ برای چربی سوزی و داشتن اندامی لاغر و زیبا

برای چربی سوزی بیشتر شکلات تلخ بخورید افرادی که به شکلات علاقه دارند باید خوشحال باشند زیرا دانشمندان ادعا می کنند که خوردن مقدار زیادی شکلات می تواند چربی سوزی کند و به کاهش وزن شما کمک کند. محققانِ دانشگاه گِراندا در اسپانیا به صورت علمی نشان داده اند که مصرف ...

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

دکتر امید صالحیان؛ فیزیولوژیست ورزشی   با ...

اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درمان سرطان و سایر بیماری ها

در حالی که تاثیر مثبت ویتامین D بر پیشگیری و کنترل بیماری های استخوانی شناخته شده است همچنین شواهد پزشکی فزاینده نشان می دهند که این ویتامین برای مقابله با سایر بیماری های مزمن از جمله برخی سرطان ها نیز موثر است. نوشته اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درم ...

4 توصیه برای سلامت بیشتر در نوروز

از مهم ترین مواد غذایی که زینت بخش مهمانی های نوروز است، انواع شیرینی هاست. مصرف شیرینی در دید و بازد ...

خواص سبزی پلو و ماهی

خوردن سبزی پلو با ماهی یك سنت پسندیده ایرانیان است كه امروزه این سنت با پایه های علمی گسترده بی ...

نوروز بدون افزايش وزن

اگرچه اكثر این روزها حال و هوای نوروزی پیدا كرده و همه آماده استقبال از عید و بهار می شوند، اما ...

غذاهایی که باید خورد

غذاهایی که باید خورد

به گزارش آلامتو ؛ همه غذاها دارای خواص یکسانی نیستند. دانستن این که چه غذاهایی برای شما خوب هستند خیلی مهم است. لیست غذاه ...

روش های کنترل وزن در نوروز

چه بخواهیم و چه نخواهیم مصرف شیرینی، شكلات، شربت، تنقلات، غذاهای پرچرب و فست فود در این ای ...

سوپ هایی رژیمی برای لاغری و کاهش وزن سریع!

این سوپی که آموزش می دهیم باعث می شود که لاغر شویم این سوپ توصیه یکی از دکترهای خارجی است که توجه شما را به رسپی این سوپ جلب می کنم . نوشته سوپ هایی رژیمی برای لاغری و کاهش وزن سریع! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی

انواع شیرین کننده‏ ها در صنایع غذایی

انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی - 2شیرین کننده های مصنوعیدر بخش اول این مطلب در مورد شیرین کننده های طبیعی و صحبت در مورد در حال حاضر. بیشتر بخوانید ... انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی شیرین کننده های مصنوعی که شیرین کننده های بدون کالری و جورج نیز نامیده می شود. مواد راه حل های که با توجه به کمبود کالری در صنایع غذایی استفاده کنید .مهم ترین آن عبارتند از:آسه گوگرد تیره kدر سال 1967 در آلمان کشف شد و در سال 1988 مجوز مصرف FDA را دریافت کرد. این ماده که 200 بار شیرین تر از شکر در جنگ یک نانوایی و غیره. دسر یخ زده نوشابه و آب نبات مصرف می شود.از کربن و نیتروژن و اکسیژن و.... هیدروژن است. گوگرد و فسفر تشکیل شده و بدون کالری است. پایداری خوبی دارد و جزء خوبی برای اختلاط با شیرین کننده ها ا محسوب شده و طعم و مزه شیرین را در نوشیدنی‏ ها ارتقا می‏ دهد.آسپارتامدر سال 1969 کشف و در سال 1981 مجوز مصرف FDA را کسب کرد.از دو اسید آمینه ی آسپارتیک اسید و فنیل آلانین تهیه شده و 180 بار شیرین ‏تر از شکر است. این ماده برای افرادی که مبتلا به فنیل کتونوریا هستند مضر می ‏باشد.آسپارتام را حتی اگر تنها به کار ببرند شیرین ‏کننده خوبی است. این ماده در عین حال به صورت مخلوط با شیرین ‏کننده‏ های دیگر نیز استفاده می‏ شود.در صورت ذخیره شدن در انبار به مدت بسیار طولانی تجزیه می ‏شود و در دمای بسیار بالا به مدت زیاد مقاومت نمی ‏کند.تحت نام E951 عرضه می‏ شود.این ماده در صنایع نانوایی، غلات، پُرکننده‏ های کیک‏ ها، محصولات قنادی و کیک‏ های پنیر فریز شده استفاده می ‏شود و به‏ خصوص طعم ‏های میوه‏ ای را تشدید می ‏کند.ساخارینقدیمی ‏ترین شیرین ‏کننده مصنوعی است. در سال 1878 کشف شد. این ماده عمدتا به صورت نمک سدیم محلول و ساخارین آزاد کم محلول وجود دارد. پایدار بوده و محلول ‏های غلیظ آن دارای ته مزه تلخی است.مصرف آن در سال 1977 به علت احتمال سرطان ‏زا بودن کاهش یافت. امروزه بر این باورند که نتایج مطالعات بر مبنای سرطان ‏زا بودن ساخارین در مورد موش‏ ها صدق کرده و نباید آن ها را به نوع بشر تعمیم داد.سوکرالوزشیرین ‏کننده ‏ای بسیار قوی است و تقریبا 600 برابر شکر شیرینی دارد. شیرینی آن تاخیری است و پایداری و طعم و مزه آن سبب شده تا مصرف این ماده در صنایع غذایی و نوشابه‏ ها گسترش یابد.سوکرالوز به صورت تک یا مخلوط با سایر شیرین کننده ها ا مصرف می‏ شود. با نام تجاری Splenda به فروش می ‏رسد.آلیتاممانند آسپارتام از آمینواسیدها تشکیل شده و 2000 بار شیرین ‏تر از شکر است.سیکلاماتدر سال 1937 کشف شد. این ماده پایدار است ولی شیرین آن زیاد نیست و در محصولاتی به مصرف می ‏رسد که نباید شیرین چندانی داشته باشند.معمولا در ترکیب با ساخارین مصرف می ‏شود.نکات* ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز و آسه سولفام k طول عمر نگهداری بالایی دارند و باید در بسته ‏بندی اصلی در جای خشک و هوای اتاق نگهداری شوند.* شیرین کننده‏ های مصنوعی به جای شکر برای شیرین کردن نوشیدنی ‏های سرد و گرم استفاده می ‏شوند ولی به دلیل آن که  شیرینی آن ها از شکر بالاتر است باید به میزان کمی جایگزین این ماده شوند و در صورت اضافه کردن موادی نظیر ساخارین، سوکرالوز و آسه سولفام k باید کمی در دستور ماده غذایی تغییر ایجاد کرد.* باید توجه داشت در محصولاتی که شکر نقش مهمی در آن ها ایفا می‏ کند نمی ‏توان از شیرین ‏کننده‏ های قوی استفاده کرد، چرا که شکر علاوه بر شیرین کردن، در ایجاد حجم و تشکیل  ژل کمک کرده، فعالیت آبی را تنظیم می ‏نماید و در قهوه‏ای شدن محصول نیز موثر است.* شیرین‏ کننده ‏های مصنوعی بهتر است در ترکیب با الکل‏ های قندی مصرف شوند.منبع:تبیانویرایش و تلخیص:میهن مگ