counter create hit

مطالب مرتبط:

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

کیک کشک بادمجان درست کنید

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان : بنا به گزارش آکاایران : نان تست : به اندازه کافیبادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد ...

دستور پخت دم پختک باقلا

برنج بلغور و لپه باقلا را جداگانه خیس کنید. به گزارش آکاایران: مقداری کره یا روغن در قابلمه بریزید یک ق ...

طرز تهیه ماهی سالمون با سُس آوُکادو

طرز تهیه ماهی سالمون با سُس آوُکادو

طرز تهیه ماهی سالمون با سُس آوُکادو -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ ,رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.مواد مورد نیاز رشته پلو با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ پیمانهرشته ...

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه, مدت زمان نگهداری از سالاد الویه نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه در این مطلب از ابرتازه ها نکت ...

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

روزنامه هفت صبح - ماندانا زمانی: افزایش سرعت زندگی در سال های اخیر باعث شده اکثر توجه ها به سمت رستوران ها و غذاهایی برود که عموما به آنها فست فود گفته می شود. غذاهایی که در بهترین حالت هم نمی توان آنها را با چیزی مقایسه کرد که در خانه آماده می شود. بسیاری از ...

طرز تهیه کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

 مواد لازم برای کیک روغن زیتون با لیمو دو عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر دو پیمانه آرد کامل یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک درشت 2/3 پیمانه روغن زیتون 4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده نصف پیمانه آب لیمو نصف پیمانه شیر بدون چر ...

سالاد نخود اسپانیایی غذای سبک و مقوی

سالاد نخود اسپانیایی غذای سبک و مقوی

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

فینگر فودها جزو غذاها و پیش غذاهای محبوب مهمانی ها و جشن تولدها هستند. سینی های فینگر فود مجلسی بسیار متنوعند و به شکل های مختلف می توان آنها را طراحی کرد. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی که دو فینگر فود ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

نحوه درست کردن سالاد مرغ و آووکادو

نحوه درست کردن سالاد مرغ و آووکادو

درست کردن سالاد مرغ و آووکادو, تهیه سس سالاد مرغ و آووکادو, سالاد مرغ با آووکادو درست کردن سالاد مرغ و آووکادو, تهیه سس سالاد مرغ و آووکادودر این مطلب از ابرتازه ها ...

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...