counter create hit

مطالب مرتبط:
۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

آموزش آشپزی با زودپز

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد برای تهیه غذاها از زودپز استفاده می کنند. کار با زودپز نیازمند دانستن نکات و آموزش هایی است. آسمونی در این بخش نکاتی در مورد آشپزی با زودپز را عنوان می کند.روش پخت غذا با زودپزدر روش پخت غذا ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو  برای ناهار و شام خوشمزه می توانید در منزل به اسانی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوفته یکی از غذا هاي خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. ام ...

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

  طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ...

طرز تهیه خورش چغرتمه

طرز تهیه خورش چغرتمه

خورش چغرتمه نوعی غذای گیلانی است از ترکیب مرغ و تخم مرغ و ادویه‌جات تهیه شده و با آب لیمو و آب نارنج طعم داده می‌شود و طعمی ملس خواهد داشت. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش چغرتمه را منتشر می کند.گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین ...

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

اگر میخواهید سفره هفت سین امسال شما کامل و جامع باشد و از نظر زیبایی حرف نداشته باشد تخم مرغ رنگی را نباید از یاد ببرید. در رنگ کردن تخم مرغ، انتخاب طرح و رنگ با شماست. سعی کنید از طرح‌‌هایی استف ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

خوردن سالاد در دوران بارداری، خوشمزه و مغذی

مواد مغذی متعدد موجود در این سالاد خوش طعم، آن را برای دوران های پیش از بارداری تا شیردهی مناسب ساخته است. فندق و زیتون، منابع خوبی از ویتامین E می باشند. سیر نیز حاوی سلنیوم است که ماده ای حیاتی برای باروری به حساب می آید. همچنین تخم مرغ، منبع خوبی برای کلسیم و ...

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه

این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد. ...

کادایف وانیلی

کادایف وانیلی

دستوری از مجله هنر آشپزی 157 سرو در ظروف چینی زرین ایران (ظرف کیک پایه دار رندو) طرز تهیه کادایف وانیلی : سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. رینگ گرد به قطر 20 سانتی متر را روی کاغذ قرا ...

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

همبرگر یه غذای خوشمزه س که شاید چون جز غذاهای آماده محسوب میشه، بعضی از افراد ترجیح میدادن کمتر استفاده کنند. خب امروز برای این موضوع یه راه حل خوب داریم، دستور درست کردن یه همبرگر خونگی خوب رو براتون آوردیم! اینطو ...

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

قارچ همونطور که طرفدار های زیادی داره افرادی هستن که اصلا حاضر به امتحان کردنش نیستن! ولی میشه گفت قارچ سوخاری یکی از دوست داشتنی ترین روش های طبخ این ماده ی غذایی شگفت انگیز بحساب میاد. چرا شگفت انگ ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...