counter create hit

مطالب مرتبط:

طرز تهیه کروکت سیب زمینی خانگی

سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم سپس زرده تخم مرغ , نشاسته , نمک, فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه می کنیم و با دست خوب هم میزنیم سپس از ...

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای کاهش کلسترول - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی قزل آلا ب ...

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: میوه ارایی شب یلدا , تزیین ...

دستور تهیه پاستا با گل کلم

دستور تهیه پاستا با گل کلم

دستور تهیه پاستا با گل کلم -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهی ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش

طرز تهیه کاهون فیش- آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   آشپزی لوییزیانا که بخشی از آن با نام کاهون ...

سوشی فیلادلفیا رول را با سس سویا میل کنید

سوشی فیلادلفیا رول را با سس سویا میل کنید

وب سایت ایزی پز: سوشی فیلادلفیلا رول از ترکیب سالمون دودی، آووکادو و مارچوبه درست میشه، کنار سس سویا و جینجر سرو میشه.مواد اولیه     20 گرم فیله سالمون دودی     100 گرم برنج ژاپنی     0. ...

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه, مدت زمان نگهداری از سالاد الویه نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه در این مطلب از ابرتازه ها نکت ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 22 دقیقه 4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان) به سیب زمینی سرخ شده با ...

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو, پخت کیک گردویی نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هس ...

پیش غذا با انار

پیش غذا با انار

دستوری از مجله هنر آشپزی 158 سرو در ظروف چینی زرین ایران (دیس پیتزا روندو) طرز تهیه پیش غذا با انار : تمام مواد(به جز انار) را با هم مخلوط کنید و به شکل لوله ای داخل پلاست ...

تالیاتلی مرغ مزه ای جدید و خوشمزه در ۲۵ دقیقه

تالیاتلی مرغ ,تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا ...

نحوه درست کردن سالاد مرغ و آووکادو

نحوه درست کردن سالاد مرغ و آووکادو

درست کردن سالاد مرغ و آووکادو, تهیه سس سالاد مرغ و آووکادو, سالاد مرغ با آووکادو درست کردن سالاد مرغ و آووکادو, تهیه سس سالاد مرغ و آووکادودر این مطلب از ابرتازه ها ...

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز قورمه ، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ا ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

طرز تهیه پاستا تالیاتله با اسفناج و سس میگو

پاستا با اسفناج و سس میگو , تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود ۵ میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.