counter create hit

مطالب مرتبط:
نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

هفته نامه همشهری شش و هفت - لاله رضاپور: روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید ...

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو  برای ناهار و شام خوشمزه می توانید در منزل به اسانی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوفته یکی از غذا هاي خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. ام ...

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

  طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ...

طرز تهیه خورش چغرتمه

طرز تهیه خورش چغرتمه

خورش چغرتمه نوعی غذای گیلانی است از ترکیب مرغ و تخم مرغ و ادویه‌جات تهیه شده و با آب لیمو و آب نارنج طعم داده می‌شود و طعمی ملس خواهد داشت. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش چغرتمه را منتشر می کند.گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

خوردن سالاد در دوران بارداری، خوشمزه و مغذی

مواد مغذی متعدد موجود در این سالاد خوش طعم، آن را برای دوران های پیش از بارداری تا شیردهی مناسب ساخته است. فندق و زیتون، منابع خوبی از ویتامین E می باشند. سیر نیز حاوی سلنیوم است که ماده ای حیاتی برای باروری به حساب می آید. همچنین تخم مرغ، منبع خوبی برای کلسیم و ...

کادایف وانیلی

کادایف وانیلی

دستوری از مجله هنر آشپزی 157 سرو در ظروف چینی زرین ایران (ظرف کیک پایه دار رندو) طرز تهیه کادایف وانیلی : سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. رینگ گرد به قطر 20 سانتی متر را روی کاغذ قرا ...

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

طرز تهیه سالاد ذرت با بهترین طعم برای سفره های ایرانی

سالادها از پیش غذاهای فوق العاده هستند که همراه با غذا سرو می شوند. سالاد فصل، سالاد میگو، سالاد مرغ و… از جمله سالادهایی هستند که در انواع مختلف رژیمی، گیاهی و… تقسیم بندی می شوند. در طرز تهیه سالاد ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

همبرگر یه غذای خوشمزه س که شاید چون جز غذاهای آماده محسوب میشه، بعضی از افراد ترجیح میدادن کمتر استفاده کنند. خب امروز برای این موضوع یه راه حل خوب داریم، دستور درست کردن یه همبرگر خونگی خوب رو براتون آوردیم! اینطو ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.