counter create hit

مطالب مرتبط:
خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی زمان آماده سازی : 45 دقیقه   طرز ...

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر)

طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر)

طرز تهیه کباب شیر ماهی(ماهی شیر) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز ...

فیلم: طرز تهیه کاپ کیک سیب

آکا ایران: کاپ کیک سیب یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست. در این ویدیو طرز تهیه این دسر خوشمزه را آورده ایم. ...

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: برای روز عید با یک ماهی فری با تز ...

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی ماهی کارتونی با ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون

جوجه کباب بوقلمون -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

طرز تهیه نافله خوزستانی مرحله به مرحله

به نظر من یکی از لذت های آشپزی امتحان کردن غذاهای نو و طعم ها و مزه های جدیده و از اونجایی که در ایران هم تنوع غذایی زیادی وجود داره و هر شهر یا استانی غذاهای مخصوص و لذیذ خودش رو داره میتونیم با تست کردن این غذاهای محلی با کلی مزه جدید آشنا بشیم یک ...

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیك مرغ زعفرانی , در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نوشته استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

سیب زمینی با رزماری سرخ شده

زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت 22 دقیقه 4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان) به سیب زمینی سرخ شده با ...

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو, پخت کیک گردویی نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هس ...

پیش غذا با انار

پیش غذا با انار

دستوری از مجله هنر آشپزی 158 سرو در ظروف چینی زرین ایران (دیس پیتزا روندو) طرز تهیه پیش غذا با انار : تمام مواد(به جز انار) را با هم مخلوط کنید و به شکل لوله ای داخل پلاست ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

طرز تهیه پاستا تالیاتله با اسفناج و سس میگو

پاستا با اسفناج و سس میگو , تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود ۵ میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه ...

تجربه قدرت ... , نان با گوجه فرنگی گیلاس

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهانه ونک - gazal فیلم: نان و برق و نان معروف در یک مقیاس بزرگ است که چگونه به آماده شدن آن را فراهم کرده است مامقدار ظرفیت: 6 نفرمواد لازم: گوجه فرنگی گیلاسی (نصف): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک شده): به مقدار لازم پیاز (کوچک): 2 عدد آب: 175 میلی لیتر نان: یک دوم قاشق چای خوری آرد: 250 گرم روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری شکر: یک قاشق چای خوری نمک: یک قاشق چای خوری   روش تهیه:1. نان را در آب گرم برای یخ زدایی در یک جای گرم تا وسط. 2. آرد و شکر و نمک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس پخت ور مخلوط شد. 3. اضافه کردن روغن زیتون خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.   5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.   6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.