counter create hit

مطالب مرتبط:
۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

آموزش آشپزی با زودپز

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد برای تهیه غذاها از زودپز استفاده می کنند. کار با زودپز نیازمند دانستن نکات و آموزش هایی است. آسمونی در این بخش نکاتی در مورد آشپزی با زودپز را عنوان می کند.روش پخت غذا با زودپزدر روش پخت غذا ...

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو  برای ناهار و شام خوشمزه می توانید در منزل به اسانی کاسرول کوفته مرغ با سس میگو را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوفته یکی از غذا هاي خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. ام ...

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

  طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ...

طرز تهیه خورش چغرتمه

طرز تهیه خورش چغرتمه

خورش چغرتمه نوعی غذای گیلانی است از ترکیب مرغ و تخم مرغ و ادویه‌جات تهیه شده و با آب لیمو و آب نارنج طعم داده می‌شود و طعمی ملس خواهد داشت. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش چغرتمه را منتشر می کند.گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین ...

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

چند دختربچه عامل اصلی حوادث در کشور

متأسفانه چند روز پیش در مراسم روز زن در برج میلاد و با حضور شهردار تهران، چند دختربچه ٨ تا ١٠ساله با حرکاتی موزون قلب و جان مردم ایران را به درد آوردند. مردم با تمام مشکلاتی که دارند به محض شن ...

مرغ و سیب زمینی تنوری

مرغ و سیب زمینی تنوری

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: مرغ و سیب زمینی تنوری تجربه یک خوراک هزارمزه را به شما می‌دهد. مواد لازم: ...

خوردن سالاد در دوران بارداری، خوشمزه و مغذی

مواد مغذی متعدد موجود در این سالاد خوش طعم، آن را برای دوران های پیش از بارداری تا شیردهی مناسب ساخته است. فندق و زیتون، منابع خوبی از ویتامین E می باشند. سیر نیز حاوی سلنیوم است که ماده ای حیاتی برای باروری به حساب می آید. همچنین تخم مرغ، منبع خوبی برای کلسیم و ...

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه

این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد. ...

کادایف وانیلی

کادایف وانیلی

دستوری از مجله هنر آشپزی 157 سرو در ظروف چینی زرین ایران (ظرف کیک پایه دار رندو) طرز تهیه کادایف وانیلی : سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. رینگ گرد به قطر 20 سانتی متر را روی کاغذ قرا ...

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

همبرگر یه غذای خوشمزه س که شاید چون جز غذاهای آماده محسوب میشه، بعضی از افراد ترجیح میدادن کمتر استفاده کنند. خب امروز برای این موضوع یه راه حل خوب داریم، دستور درست کردن یه همبرگر خونگی خوب رو براتون آوردیم! اینطو ...

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

قارچ همونطور که طرفدار های زیادی داره افرادی هستن که اصلا حاضر به امتحان کردنش نیستن! ولی میشه گفت قارچ سوخاری یکی از دوست داشتنی ترین روش های طبخ این ماده ی غذایی شگفت انگیز بحساب میاد. چرا شگفت انگ ...

تجربه قدرت ... , نان با گوجه فرنگی گیلاس

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهانه ونک - gazal فیلم: نان و برق و نان معروف در یک مقیاس بزرگ است که چگونه به آماده شدن آن را فراهم کرده است مامقدار ظرفیت: 6 نفرمواد لازم: گوجه فرنگی گیلاسی (نصف): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک شده): به مقدار لازم پیاز (کوچک): 2 عدد آب: 175 میلی لیتر نان: یک دوم قاشق چای خوری آرد: 250 گرم روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری شکر: یک قاشق چای خوری نمک: یک قاشق چای خوری   روش تهیه:1. نان را در آب گرم برای یخ زدایی در یک جای گرم تا وسط. 2. آرد و شکر و نمک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس پخت ور مخلوط شد. 3. اضافه کردن روغن زیتون خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.   5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.   6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.