counter create hit

مطالب مرتبط:

تخم مرغ آب پز با سیب زمینی سرخ کرده

آکاایران: تخم مرغ آب پز با سیب زمینی سرخ کردهتعداد: 2 نفر به گزارش آکاایران: مواد ...

طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی

طرز تهیه تارت تن ماهی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه تارت تن ماهی ...

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر پارمسان

 مواد لازم برای رولت گوشت با پنیر پارمسان گوشت چرخ کرده  250 گرم پیاز  یک عدد قارچ  100 گرم فلفل دلمه ای  یک پیمانه پنیر پارمسان سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم آب لیمو  یک قاشق چای خوری تخم مرغ  سه عدد جعفری  یک ق ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

طرز تهیه بستنی سیب و دارچین

حتی در روزهای سرد زمستانی یک بستنی خوش طعم می تواند بسیار دلپذیر باشد. در این مطلب از بخش آشپزی تاپ ناز، طرز تهیه بستنی سیب و دارچین را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای بستنی سیب و دارچین خامه 2 و 1/4 لیوان شیر 1 لیوان خاک قند 3/4 لیوان وانیل 1 قاشق ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

خطر فست فود برای ایمنی بدن

خطر فست فود برای ایمنی بدن

در قرن حاضر، مصرف فست‌فود در جوامع مختلف به‌ دلایل متعدد، ازجمله تغییر شیوه زندگی، سهولت دسترسی به این‌گونه غذاها، تغییر ذائقه افراد، افزایش جمعیت دانشجو و شاغل، عدم‌ تمایل افراد به مصرف غذاهای سنتی و متنوع‌بودن منو‌های ارائه‌شده، گسترش بسیاری یاف ...

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

کمبود وقت و مشغولیت های زندگی روزمره مثل شاغل بودن خانم خونه یکی از مهمترین مسائلیه که اجازه نمیده با خیال راحت برای اعضای خانواده آشپزی کنیم و غذای باب طبعمون رو بپزیم. معمولا ممکنه طی روز کارهای مهمتری داشته باشیم که اجازه خرید و صرف زمان برای تهیه مواد اول ...

چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک