counter create hit

مطالب مرتبط:

دستور پخت چلو چینی

آب را جوش آورده برنج را در آن بریزید و در موقعیکه آب هنوز در حال جوش زدن است دیگ را گذاشته آتش را کم میکنیم بگذارید چلو مدت 20 دقیقه دم بکشید. به گزارش آکا ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه, مدت زمان نگهداری از سالاد الویه نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه در این مطلب از ابرتازه ها نکت ...

فست فود ها با بدن ما چه می کنند!

خبرگزاری مهر: محققان آلمانی متوجه شده اند عکس العمل سامانه امنیت بدن نسبت به فست فود، شبیه عکس العمل به عفونت هاست. علاوه بر این حتی بعد از عوض شدن رژیم غذایی بعضی از تاثیرات مخرب آن به صورت کامل در بدن از بین نمی رود. مطالعه جدید محققان دانشگاه بن ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

برترین ها: قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و  بدون گوشت را با شما به اشتراک میگذاریم.     ته‌چين هويج   مواد لازم     500 ...

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

سس زنجبیل؛ طعم دهنده ای لذیذ

مزه‌دار کردن سالاد، مرغ و انواع ساندویچ‌ها یکی از هنرهای هر سرآشپزی می‌باشد. برای این امر، از انواع گوناگون سس‌ها استفاده می‌شود. یکی از این سس‌های لذیذ، سس با طعم زنجبیل است که امروز آموزش آن را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی ...

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برگر گیاهی بدون گوشت هندی وادا پاو

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برگر گیاهی بدون گوشت هندی وادا پاو

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه برگر گیاهی بدون گوشت هندی وادا پاو برگر گیاهی ...

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

فیلم: انچیلادای مرغ و کدو سبز

برترین ها: انچیلادای مرغ و کدو سبز غذایی خوشمزه، آسان پخت و باب میل همه است.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.     ...

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ سالاد مرغ و آووکادو را توان دارید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به علت چربی تقریبا بالای آووکادو استفاده آن به افرادی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، سفارش نمی توان. ...

سالاد الویه در بارداری، خطر دارد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان:خوردن سالاد الویه برای خانم باردار مضر است یا خیر؟ هویج استفاده شده در این نوع سالاد مشکل ساز است یا مواد دیگر؟  پاسخ دکتر معصومه یونسی، فوق تخصص نازایی و جراح لاپاراسکوپی:بله دوست عزیز سالاد الویه مشکل سا ...

طرز تهیه کیک آلبالوی خوشمزه

طرز تهیه کیک آلبالوی خوشمزه

مواد لازم:   آلبالو بدون هسته  یک لیوان آرد  دو ونیم لیوان شکر یک ونیم لیوان تخم مرغ  سه عدد ...

ماهی هامور کبابی

ماهی هامور کبابی

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح سلطانیه) طرز تهیه ماهی هامور کباب با برنج باسماتی تند : ابتدا ماهی ها را به تکه های مکعبی برش بزنید. در کاسه ای تمام مواد م ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

طرز تهیه 5 بهترین سس سالاد

طرز تهیه 5 بهترین سس سالاد

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : در زیر دستوراتی سالم، بسیار ...

۴ نوع از حمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهانه جدول: حمص (Homs) یا نخود - ارده تغذیه مدیترانه ای - زبان عربی در خاورمیانه بسیار محبوب است در رستوران ها به عنوان پیش غذا. این غذا به دلیل وجود یک نخود حاوی مقدار زیادی آهن و ویتامین C و پروتئین است. همچنین فراوانی از فیبر برای دستگاه گوارش بدن مفید است. این غذا بدون گوشت, انتخاب خوبی برای گیاه خواران است. مقدار برنج: 4 تا 6 نفرمواد لازم: نخود فرنگی (پخته شده): 2 فنجان ارده: جام سیر (خرد شده): 3 حبه آب لیمو سنگ: نیمی از تعداد روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری زیره سبز (پودر): قاشق چای خوری فایل: قاشق چای خوری آب: به مقدار لازم   طرز تهیه: 1. نخودها را یک روز قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورند و روز بعد آنها را بپزید تا نرم شوند.     2. نخود پخته را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. نیمی از روغن زیتون، ارده، سیر ریز خرد شده، زیره و نمک را اضافه و مخلوط کنید.     3. مقداری آب اضافه و مخلوط کنید. در صورتی که حمص سفت و غلیظ تری می خواهید، آب کمتری اضافه کنید. (میزان آب بستگی به ذائقه تان دارد.)     4. حمص را در ظرف سرو بکشید و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بریزید.       حمص فلفل قرمز و سیرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب فلفل قرمز: 2 عدد برگ رزماری: یک عدد سیر: یک بُته شکر: به مقدار لازم   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.   3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.   4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.   حمص چغندرمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب چغندر درشت (پخته): 2 عدد آب لبو: به مقدار لازم برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.   2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.   3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.   حمص ژامبون و دانه کاجمیزان سرو: 4 الی 6 نفرمواد لازم: حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب کره: 200 گرم ژامبون: 100 گرم فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری   طرز تهیه:1. ابتدا حمص را مطبق دستور آموزش داده شده در ابتدای مطلب به اندازه 4 الی 6 نفر آماده کنید و کنار بگذارید.   2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ژامبون درشت خرد شده را در آن تفت دهید و پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.   3. این مخلوط را روی حمص پخش کنید. دانه های کاج را نیز در تابه تفت دهید و سپس روی حمص بریزید و سرو کنید.